top of page
Over Ons

 

"Thee is meer dan een drank, het is een vorm van levenskunst....."

 

Als gezin hebben wij samen met Shifra een intensief traject doorlopen na de diagnose Acute Lymfatische leukemie.

Na haar overlijden werd mijn wens geboren om producten te telen en kruiden thee/ capsules op de markt te brengen wat een aanvulling kan zijn in een dieet voor mens en dier.

Ik kwam uit bij “de wonderboom” Moringa en de heilzame Graviola of zuurzak en Marva, die naast de heilzame  werking bovendien zeer smakelijk is.

Uit ervaring weet ik hoe moeilijk het is om een eerlijk product te vinden tussen alles wat er aangeboden wordt. Het is gelukt het plan te verwezenlijken deze producten op de markt te brengen, exclusief voor U.

Met zorg geteeld en handmatig geoogst . De bladeren worden geplukt en gedroogd in kleine hoeveelheden.  We hebben ons eigen productie proces ontwikkeld om u de hoogste kwaliteit te bieden. Onze theeën zijn pure producten en hebben geen enkele onnatuurlijke behandeling ondergaan.

 

Omdat wij nog een bescheiden aanplant hebben zullen onze producten VOORLOPIG BEPERKT leverbaar zijn. Wij hopen op Uw begrip en geduld.

*******************

 

da Costa A.R.T. (Amazon Rainforest Taste) is gestart in 2014 aan de kust van Suriname. Suriname maakt deel uit van het Amazone regenwoud van Zuid Amerika. Vele hedendaagse producten vinden hun oorsprong in het Amazone regenwoud. Gebruik van diverse inheemse producten slaan een brug tussen de westerse en niet  westerse geneeskunde. Een deel van de winst van onze producten gaat naar Shifra Children & Cancer Foundation. Deze stichting io.zal in samenwerking met kinderartsen, kinderen met kanker in Suriname gaan ondersteunen in de complementaire aanpak.

 

Mijn slogan is:  there is no dream that is too big to be accomplished.

Het Verhaal
 
"Thee is meer dan een drank, het is een vorm van levenskunst....."

1993....Mijn dochtertje Shifra. Verbijsterd en apatisch door de uitslag ALL, acute lymfatische LEUKemie....8 lange jaren heeft het ziekteproces geduurd. De naam was volgens haar niet goed gekozen door de grote mensen want het was alles behalve LEUK....

Na de eerste 4 jaren van alleen intensive reguliere behandelingen in diverse Academische ziekenhuizen  hebben we gekozen  voor een combinatie met complementaire behandelingen en het Houtsmuller dieet.

Het bewijs voor ons was geleverd:

met de ondersteuning van natuurlijke stoffen en behandelingen buiten het  reguliere circuit kunnen wel degelijk resultaten worden bereikt om controle te krijgen over het ziekteproces.

Shifra heeft 8 recidieven gehad met in de laatste 4 jaren een goede kwaliteit van leven, beduidend beter dan de eerste 4 jaren van haar ziekte.

Zij is voor vele professionals een wonderkind.

**********

ZIE FILM OP WWW.KANKER-ACTUEEL.NL

bottom of page